Начало

Сайт за изработка на рекламни и фирмени чаши, чаши за промоции, фото чаши и още …

 

Рекламните чаши са отлично средство за популяризиране на марка, мото или пък рекламно послание сред голяма маса от хора. С помощта на рекламните чаши може да се постига максимално бързо запознаване на аудиторията с определен продукт, който се рекламира. Много български фирми ни се довериха и заедно с тях направихме страхотни керамични чаши за промоции, фирмени чаши и рекламни чаши. Ако и Вие се нуждаете от надежден партньор за изработка на Вашите рекламни чаши не се колебайте, а се свържете с нас.

Предлагаме на клиентите си богата гама рекламни чаши – едноцветни и многоцветни, керамични, порцеланови и стъклени чаши, както и чаши с лого, снимка или изображение. Всички модели чаши са изработени със сублимационно покритие, позволяващо пълноцветен висококачествен печат върху тях и ги предпазва при измиване със съдомиялна машина.

Всички предложени модели керамични чаши са налични в нашите складове и поръчаните рекламни чаши от Вас могат да бъдат изработени в рамките на 3-5 работни дни. Достатъчно е само да изберете подходящия за Вас модел чаша и да се свържете с нас за стартиране на поръчката Ви.

Надписването и персоналицията им се извърша с помощта на сублимационен печат, който гарантира отлично качество на готовия продукт.

Като подарявате на своя персонал рекламни чаши Вие създавате в офиса уютна среда като у дома, а когато ги подарявате на своите клиенти това Ви помага да ги накарате да се почувстват комфортно около Вас и да създадат истинска семейна среда.

Ние Ви предлагаме средствата да направите това чрез нашата разнообразна гама от качествени рекламни чаши на най-добра цена. На сайта сме публикували и крайните цени с включени надписи на всички модели рекламни чаши, които предлагаме.

Вземете Вашите маркови продукти тук със www.reklamni-chashi.com сега!

 

Концепция:

 

Сайтът е разработен от екипа на Национална рекламна мрежа “DesignE” собственост на фирма Дизайн Инженеринг ЕООД като основната идея е да предложи на едно място решение за изработка на висококачествени рекламни чаши. Ние търсим дългогодишни партньори, които да повтарят своите поръчка с рекламни чаши и да се завръщат при нас отново.

  • Качествени рекламни чаши за промоции.
  • Рекламни чаши с отпечатано Ваше лого, снимка или послание.
  • Всички надписи се извършват със сублимационен печат.
  • Одобрение на дизайн за рекламни чаши по имейл.
  • Без скрити такси.

Какво Ви предлагаме:

 

Всички модели рекламни чаши, които предлагаме на нашите клиенти са със универсални и стандартни размери. Предлагаме на нашите клиенти изработка ан рекламни чаши с лого, слогон и рекламни надписи; изработка на чаши с любимия Ви актьор, футболист, певец или ВИП личност; изработка на висококачествени фото чаши с любимите Ви снимки (на Вашето бебе, любим човек и т.н.). След като изберете подходящ за Вас модел чаша ние ще Ви изработим дизайн за рекламните чаши и ще Ви го изпратим за одобрение. След одобрен дизайн и заплатен аванс в размер на 50% от стойността (по фактура, по банков път) поръчката Ви се стартира и в рамките на 1-3 работни дни рекламните чаши ще са при Вас. Разбира се винаги има вариант и за още по експресни поръчки, но ако това е необходимо просто се свържете с нас.

 

Как се доставят рекламните чаши?

 

Доставката на готови рекламни чаши се осъществява с помощта на куриерска фирма по желание на клиента, като той заплаща и всички дължими суми към куриера. Нашата фирма има договор за извършване на куриерски услуги с фирма Еконт Експрес и ако клиента не е указал друга изпращаме готовите шапки по тях. За поръчки на стойност над 400,00 лв. без ДДС доставката е БЕЗПЛАТНА до желан от Вас офис на Еконт във Вашия град.

 

Безплатна доставка!!!

 

При поръчка на рекламни чаши на стойност над 600,00 лв. без ДДС получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес във Вашия град.

Join the discussion...